Een functioneel en veelzijdig ontsmettingsapparaat met een laag energieverbruik. Toepasbaar in veel situaties en omgevingen met als doel onaangename geuren, schimmels, bacteriën en virussen te elimineren. Gekenmerkt door zijn vorm zonder hoeken, en vrij van bewegende onderdelen,  is de Maia gemakkelijk los te plaatsen maar ook zeer geschikt voor wand of plafond montage.  Dankzij de betrouwbare Bioxigen QActive-condensor is de Maia zeer effectief in het elimineren van geuren, het verminderen van bacteriën in de lucht en op muren, inactiveren van schimmels en allergenen evenals alle andere voordelen die typisch zijn voor de Bioxigen-zuiveringstechnologie.

Naast een CE-gemarkeerd product is de Maia tevens TUV Product gecertificeerd en wordt geproduceerd volgens de vereisten elektro medische normen. Wetenschappelijke tests bewijzen de doeltreffendheid van de desinfecterende werking en de afwezigheid van contra-indicaties, mits juist geplaatst.

Maia kan worden geplaatst in omgevingen met verschillende volumes afhankelijk van het beoogde gebruik. Voor exacte toepassing verzoeken wij u eerst contact met ons op te nemen. Voor reiniging raden wij u aan de instructies in de handleiding te volgen. De QActive-condensor dient jaarlijks vervangen te worden om de goede ontsmettingsprestaties en lucht kwaliteit te behouden. Om u hierin te ontzorgen kunt u ook gebruik maken van ons aantrekkelijk service-contract.