Wie zijn wij.

FATHolland is een onderneming die zich heeft toegelegd in het verlenen van oplossingen voor het verkrijgen van een veilig en schoon binnenklimaat. Een belangrijke basisbehoefte welke door de komst van COVID-19 alleen maar urgenter is geworden.
Maar allereest even terug naar het begin. FATHolland is ontstaan uit de koker van Qube Event Supplies en Dancestreet uit Vught, 2 gerenommeerde bedrijven in de Eventbranche gespecialiseerd in licht, geluid en video ondersteuning. Met de komst van het Corona virus begin dit jaar zagen wij direct de enorme impact die dit had bij veel van onze partners en klanten en de hang naar veiligheid die dit met zich meebracht. Komende uit een branche met een sterk dienstverlenend karakter zijn wij vastberaden opzoek gegaan hoe wij hierin kunnen bijdrage. Al snel kwamen wij tot de conclusie dat in het bevredigen van de primaire behoefte aan veiligheid een schoon en virusvrije binnen omgeving wel eens essentieel zou kunnen zijn.

 

Veilige Lucht

Onszelf inlezend in deze materie en pratende met experts maakte ons al snel enthousiast om de juiste oplossing te vinden.  Bij de meest voordehand liggende oplossing, ventilatie met filters, liepen wij echter al snel tegen veel nadelen aan zodat wij door gingen zoeken. Dat bracht ons bij ionisatie, een methode die bewezen effectief is in de aanpak van schimmels, bacteriën en virussen. Dat wij uiteindelijk zijn uitgekomen bij onze huidige Italiaanse leverancier, Bioxigen, is eigenlijk niet meer dan logisch gezien de zorgvuldigheid van hun bedrijfsvoering. Alle producten zijn uitvoerig getest door enkele vooraanstaande universiteiten waardoor de bewijslast van de effectiviteit grondig is onderbouw, daarnaast zijn alle apparaten TUV-gecertificeerd. Precies de zorgvuldigheid en professionaliteit die wij zochten om een belangrijk probleem als virusbestrijding aan te pakken. 

 

Toepassingen

Onze producten zijn breed toepasbaar, stekkerklaar en zeer energiezuinig. Van badkamer tot kantoor maar ook winkels, kapsalons of restaurants, voor iedere omstandigheid hebben wij een oplossing. Met de komst van COVID-19 realiseren wij ons dat er de komende jaren in toenemende mate behoefte zal zijn aan hygiënische maatregelen om de verspreiding van ziektes te voorkomen. Wij zien de toepassing van onze producten dan ook veel breder dan alleen nu in dit Corona tijdperk, deze tijd heeft ons doen realiseren dat een veilig binnenklimaat van zeer groot belang is en wij willen met onze producten daar een belangrijke bijdrage aan leveren, nu en in de toekomst. Wij merken inmiddels dat veel ondernemers het een geruststellende gedachte vinden deze veiligheid te kunnen aanbieden aan hun personeel en klanten maar ook in de particulieren markt vinden onze producten reeds hun weg naar onze klanten.  

 

Keurmerk

Om het voor u als gast, klant of personeel duidelijk te maken rusten wij al onze klanten uit met een gecertificeerd luchtzuiveringslabel dat speciaal voor ons ontworpen is. U vindt dit label duidelijk zichtbaar bij de ingang van ieder bedrijf dat met onze producten is uitgerust.